NÆRVÆRKET - er din partner når det gælder grafisk design og illustration.

Om NÆRVÆRKET

Bag NÆRVÆRKET står Helle Flindt-Rasmussen, grafiker og illustrator.

NÆRVÆRKET er en sammentrækning af ordene NÆRVÆR og VÆRK. Det er ikke tilfældigt. NÆRVÆR betyder at jeg som samarbejdspartner altid bestræber mig på at være tilstede, både i bogstavelig og overført betydning. At jeg engagerer mig fuldt og helt i opgaven og yder mit absolut bedste. VÆRKET er mit (værk)sted med højt til loftet, plads til leg og ideer. Og HÆRVÆRK er alt det grimme, som somme tider kan være smukt. Som tegner handler det for mig om ikke at være bange for fejl og grimhed i den kreative fase. Jeg stoler på mit instinkt og min faglighed. Min fornemste opgave er at fortælle DIN historie.

NÆRVÆRKET er det lille designbureau der leverer løsninger indenfor kommunikation, illustration og design.

Illustration kan – hvadenten det handler om håndtegnet eller digital – være med til at underbygge historien bag et brand eller et produkt. Og skabe et univers, som er let genkendeligt og helt igennem personligt og unikt.

Godt design skaber nærvær og den rigtige idé kan skabe fokus præcis der, hvor du ønsker det. Det kræver hårdt arbejde, planlægning og en dyb forståelse for målgruppen og dennes behov og drømme. Som grafiker er det vigtigt for mig at bruge tid på research og planlægning, lige så vel som på idéudredning, rentegning osv.

Helle er (…) vanvittig nem at samarbejde med, en top professionel og ihærdig illustrator og grafiker der kan sit håndværk til det yderste af fingerspidserne, et samarbejde, kan på det varmeste anbefales! (TELESTJERNEN)

Mit samarbejde med Nærværket og Helle har været essentielt for min opstart af Talent & Mind.
I min optik blev min forretningsidé levende da Helle begyndte at tegne. 
Hun har stillet spørgsmål og udfordret mine svar, løftede ting og emner frem som jeg aldrig selv ville have tænkt på og derved sikret en sammenhæng i mit grafiske layout. Det er for mig kernen i et godt samarbejde. Mine varmeste anbefalinger. (Dorte Vølund Philipson, Talent & Mind)

Jeg kan kun varmt anbefale Nærværket. Fra Ide til færdig resultat. Helle ramte fuldstændig plet, jeg er rigtig glad for samarbejdet og kan kun trygt anbefale Helle..
Flot udført arbejde… (Lars Kristiansen, restaureringshåndværker)
staff4

client1
client2


client1
client2


RING 22100276

Kompetencer - Mine KERNEKOMPETENCER er:

  • HÅNDTEGNING/ILLUSTRATION
   LOGO & IDENTITET
   EMBALLAGE
   HJEMMESIDER
   VÆGMALERIER/KUNST

animationgenerator
Håndtegning/Illustration
parallax
Emballage
responsive
Logo & Identitet
responsive
Vægmalerier
responsive
Websites

Kontakt - Har du et spørgsmål? Så er du meget velkommen til at skrive en besked her!


  NÆRVÆRKET
  v. Helle Flindt-Rasmussen
  Horsevænget 31
  4130 Viby Sjælland

Skriv til NÆRVÆRKET

NÆRVÆRKETS SoMe Feed

Se alt det nyeste på Facebook og Instagram. Og hold øje med Youtube, der er levende billeder på vej…